Wie zijn wij?

Promotools heeft meer dan 25 jaar ervaring. Hierdoor kennen we de wereld van de premiums en promotieartikelen op ons duimpje. We bezoeken internationale vakbeurzen en staan in direct contact met verschillende fabrieken. We hebben een groot internationaal netwerk van fabrikanten en leveranciers en importeren onze producten uit onder andere Hongkong, China, Taiwan, Korea en India. We leveren in veel gevallen rechtstreeks vanaf de fabriek. Zonder tussenkomst van de groothandel dus sneller en vaak goedkoper.

Promotools wil zich onderscheiden door een persoonlijke aanpak. We gaan voor een langdurige relatie met onze klanten. Bij alles wat we doen staat daarom de klant centraal. We denken mee, willen altijd helpen en doen er alles aan om je verwachtingen iedere keer te overtreffen. Met kwalitatief hoogwaardige producten én met onze persoonlijke aandacht.

Waarom Promotools?

Klanten waarderen ons om onze:

SNELHEID

Bij Promotools heb je één aanspreekpunt. Daardoor kunnen we altijd snel schakelen en krijg je op iedere vraag direct antwoord. Ook buiten kantooruren. En dankzij ons uitgebreide netwerk van specialisten kunnen we je premium of giveaway altijd snel leveren. In welke oplage dan ook.

FLEXIBILITEIT

We zijn flexibel en denken altijd met je mee. Daarbij is geen idee ons te gek. Bij Promotools vinden we het altijd een uitdaging om een bijzonder of nieuw promotieartikel te bedenken en produceren. We halen altijd alles uit de kast om je te verrassen en willen aan al je wensen voldoen.

SERVICE

Promotools levert kwaliteitsproducten voor een goede prijs. Ook onze service is van een ouderwets hoog niveau. We staan altijd voor je klaar met raad en daad. We denken met je mee en eventuele problemen lossen we zo goed en zo snel mogelijk op. Alles voor een tevreden klant!